Welkom bij vadv | virtuele assistentie
 

over mij

Hey! Ik ben Demi Veld, een 23-jarige avonturier met een passie voor reizen en een toewijding aan het vinden van de perfecte balans tussen werk en privé. Als Virtual Assistant werk ik hard om ondernemers te helpen ook hun dromen waar te maken, terwijl ze de rust en stabiliteit in hun leven behouden.


Dus, hoe ben ik hier beland? 

Nou, mijn passie om werk en reizen te combineren bracht me op het pad van online samenwerken. Ik bied verschillende diensten aan, variërend van klantcontact en inboxbeheer tot planning en reismanagement. Maar wat me echt onderscheidt, is mijn oog voor detail en mijn vermogen om de kleine dingen op te merken die ondernemers soms over het hoofd zien. Het zijn die kleine veranderingen die een gevoel van rust kunnen creëren te midden van de dagelijkse drukte.


Ik noem uitdagingen liever kansen. Ik geloof sterk in het verlaten van mijn comfortzone om te groeien, zowel persoonlijk als professioneel. Het opbouwen van een sterke, vertrouwelijke band met ondernemers is een prioriteit voor mij. Dat is de basis waarop we samen kunnen werken aan het verwezenlijken van hun visie.


Wat betreft mijn passie voor reizen, ik heb mijn weg gevonden in online samenwerking, waardoor ik overal ter wereld kan werken terwijl ik mijn klanten ondersteun. Het liefst neem ik mijn 2 katten overal mee naar toe. Online samenwerken heeft vele grote voordelen, ik deel deze voordelen graag eens met je!

Wil jij de balans tussen werk en privé terug vinden?

Wil jij meer tijd besteden aan het waar maken van dromen, laten we dan eens praten! Ik zorg voor rust en ruimte in jouw agenda, en jij doet wat je echt leuk vind. Klik hier om direct een vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.


E-mailen
Bellen